Parkanon kaupunki juhlisti Suomen 106. itsenäisyyspäivää Kaarnassa järjestetyssä itsenäisyyspäiväjuhlassa 6.12.2023. Arvokkaassa juhlassa Parkanon kaupunki palkitsi sivistyslautakunnan valitsemia ansioituneita kuntalaisia. Vuoden urheilija 2023-kunniakirjalla ja stipendillä palkittiin 15-vuotias ParkU:a edustava moukarinheittäjä ja rinkilajisti Riki Honkanen. Palkintopuheessaan sivistysjohtaja Ville Paldanius kertoi palkinnon myöntämisen perusteiden olevan Rikin arvokisamenestys kuluvan vuoden 14-15-vuotiaiden SM-kilpailuissa sekä Rikin tavoitteellinen ja suunnitelmallinen harjoittelu omien lajiensa parissa. Lisäksi Paldanius kertoi sivistyslautakunnan arvioineen Rikillä olevan suurella todennäköisyydellä edessään loistava yleisurheilu-ura. Lämpimät onnittelut 106-vuotias Suomi, Riki ja Parkanon Urheilijat!