Parkano Games valtaa Pahkalanniemen tulevana sunnuntaina!

Tulevana sunnuntaina Parkano Games Pahkalanniemen urheilukentällä alkaen klo 13! Lajeina mm. pikajuoksuja (40m-300m), pitkän matkan juoksuja (1000m-5000m), hyppylajeista pituutta ja korkeutta sekä heittolajeista kuulaa ja keihästä. Mukaan kilpailuihin on ilmoittautunut useampia Kalevan kisoistakin tuttuja nimiä 🔥 Saas nähdä, nähdäänkö Parkanossa pyhänä 80m keihäskaari(a) 😲

ParkU:sta mukana kilpailemassa on kaikkiaan 4 junioriurheilijaa. Kilpailuissa on ensi kertaa nähtävillä myös ParkU:n urheilijoiden uudet kilpailuasut, sekä OmaSp Parkanon ja Parkanon Säästöpankkisäätiön sponsoroimat ParkU:n toimitsijoiden uudet toimitsijapaidat 👍

Tervetuloa seuraamaan paikkakunnan oman yu-seura ParkU:n järjestämiä kisoja ja kannustamaan mukana olevat urheilijat huippusuorituksiin 💪💯 Toivotaan vähän lämpimämpää säätä ja ennen kaikkea poutaa ☁️⛅🌤️🌥️☀️

Paikan päällä palvelee kioski, maksutapoina käteinen ja MobilePay.

Tässä linkki kilpailukutsuun:

https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=32056

Ja tästä linkistä voi seurata kilpailun tuloksia, osassa lajeja lähes reaaliaikaisesti:

https://live.tuloslista.com/13036

Katujuoksujen ja mestaruusmaastojen palkintojenjaot ti 6.6.2023 klo 18

ParkU:n kevään 2023 katujuoksujen palkinnot jaetaan ti 6.6. klo 18.00 toisten sarjakilpailujen alussa Pahkalanniemen urheilukentällä. Palkinnon saaminen edellytti vähintään 3 kerran osallistumista, sekä ParkU:n jäsenmaksun maksamista. Tuloksiin huomioitiin 3 parasta aikaa.

Samassa yhteydessä jaetaan myös kevään 2023 mestaruusmaastojen mitalit.

 

Kesän yleisurheilukerho

ParkU järjestää jälleen kesällä yleisurheilukerhotoimintaa 7-10-vuotiaille junnuille kolmasti viikossa. Tälle kesälle on alustavasti suunniteltu vain yksi ryhmä, koska aiempina vuosina isompien junnujen ryhmässä on ollut vähäisesti osallistujia. Mikäli innokkaita löytyy nyt enemmän, voidaan harkita toisen ryhmän perustamista.

 

Kesän sarjakisat alkavat tänään!!

Tervetuloa yleisurheilun sarjakisojen pariin Pahkalanniemen urheilukentälle klo 18! Tiistai-iltojen sarjakisat ovat erinomainen tapa tutustua eri yleisurheilulajeihin rennon kisailun merkeissä. Sarjakisoihin osallistumiseen ei vaadita yleisurheilun kilpailulisenssin hankintaa. Ensimmäisten sarjakisojen lajeina 40m/60m/100m juoksu ja pituushyppy, ja ikäsarjoja on tarjolla T/P 5 vuotta ja sitä nuoremmat-ikäsarjasta ylöspäin.

Ilmoittautumiseen on käytössä kolme eri tapaa. Ensisijaisesti toivotaan ilmoittautumisia Kimmolle etukäteen (kimmo.kyosti@pp.inet.fi), mutta toissijaisesti ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä (viimeistään klo 17:45 mennessä, jotta kisat pääsevät alkamaan ajallaan). Kilpailulisenssin omaavilta toivotaan ilmoittautumista etukäteen kilpailukalenterin kautta.

Kesän Hippo-kisat lähestyvät!

Rikille onnistunut kaudenavaus Tammelassa!

ParkU:a edustava 15-vuotias moukarinheittäjä Riki Honkanen aloitti kesän kilpailukautensa onnistuneesti alueellisen nuorten maajoukkueleirityksen yhteydessä järjestetyissä kilpailuissa Tammelassa la 13.5.2023. Riki kohensi viime syksyistä 4kg moukariennätystään 6,60 metrillä ja PB kirjataan nyt lukemin 58,60m. Riki avasi samaisessa kilpailussa kilpailukautensa myös toisen sivulajinsa kiekon osalta, ja onnistui lähes sivuamaan viime syksyistä ennätystään 45m kantaneella heitollaan. Tästä on hyvä jatkaa kesän tuleviin kisakoitoksiin!

Tiistaina 16.5.2023 mestaruusmaastot Käellä!

ParkU:n ja Parkanon kaupungin mestaruusmaastot pidetään ti 16.5.2023 klo 18.30 Käenkosken pururadalla.

Sarjat ja matkat:

P/T 6     (synt. 2017)     400m

P/T 7     (synt. 2016)     800m

P/T 8     (synt. 2015)     800m

P/T 9     (synt. 2014)     1000m

P/T 11   (synt. 2012)    1500m

P/T 13   (synt. 2010)     2000m

P/T  15  (synt. 2008)     3000m

M yleinen                          5000m

N yleinen                           3000m

M45                                      3000m

N45                                       3000m

Ilmoittautumiset ennakkoon kimmo.kyosti@pp.inet.fi tai paikan päällä klo 18 alkaen.

Tervetuloa mukaan!

Kevättää – on taas katujuoksujen aika!

Katujuoksut starttaavat tiistaina 18.4.2023 klo 18:30 tutussa paikassa entisen Keskustan koulun edustalla. Ilmoittautumiset joko ennakkoon Kimmolle sähköpostitse (kimmo.kyosti@pp.inet.fi) tai paikan päällä ennen juoksun starttia.

Muut katujuoksupäivät ovat kolme seuraavaa tiistaita eli 25.4., 2.5. ja 9.5., sama paikka ja kellonaika. Osallistumalla vähintään kolmelle juoksukerralle pääsee palkinnoille!

Hallikisat su 16.4.2023

Seuraavat hallikisat pidetään su 16.4.2023 klo 11 alkaen Puntilla. Lajeina ovat 30m juoksu, turbokeihäs/keihäs ja korkeus. Ilmoittautumiset etukäteen Kimmolle sähköpostitse (kimmo.kyosti@inet.pp.fi) tai paikan päällä klo 10:30 alkaen.

Kilpailulisenssit kuntoon kesän yleisurheilun kisakautta varten!

Kesän yleisurheilun kilpailukausi pyörähtää jälleen käyntiin toukokuussa. Nyt on hyvä aika aktivoitua kilpailulisenssien hankintaan. Kaikki yleisurheilijat, jotka haluavat käydä myös joissakin muissa kilpailuissa kuin Parkanon Urheilijoiden omissa seura- ja hallikisoissa, tarvitsevat kilpailulisenssin.

Miten kilpailulisenssi hankitaan?

Kilpailulisenssi hankitaan itse Suomisportin nettisivuilta, ja hankinnan yhteydessä se myös maksetaan ensin itse. ParkU:n yleisurheilujaosto kuitenkin palauttaa maksun kuittikopiota vastaan. Maksupalautuksen saa lähettämällä tilinumeronsa ja esim. kuvakaappauksen kilpailulisenssin ostotiedoista ParkU:n yleisurheilujaoston sihteerille sähköpostiosoitteeseen tarja.kiviholma@ippnet.fi. Kilpailulisenssiä ostaessa kannattaa olla tarkkana valitessaan sitä, ostaako lisenssin itselleen vai lapselleen. Lisäksi kilpailulisenssiä ostaessa täytyy valita oikea urheilulaji (yleisurheilu) ja oikea seura (Parkanon Urheilijat), jonka alaisuuteen kilpailulisenssiä on hankkimassa.

Linkki Suomisportin sivuille:

https://info.suomisport.fi/