Kesä-heinäkuun taite on yleisurheilussa perinteisesti lajikarnevaalien aikaa. ParkU oli tänä kesänä edustettuna Kaustisen moukarikarnevaaleilla, jossa P15-sarjassa kilpaileva Riki Honkanen nappasi hopeaa niin karnevaalien aloituskisassa to 29.6.2023 kuin karnevaalit päättävissä leirikisoissa su 2.7.2023. Riki kohenteli molemmissa kisoissa moukariennätystään – ensin torstaina lukemiin 60,81m ja sitten sunnuntaina lukemiin 61,94m. Karnevaalien päätöshetkessä palkittiin kaksi juniori-ikäistä moukaristia Urheilu-Shop Ala-Korven lahjoittamin kisamoukarein, ja Riki oli toinen palkituista! Valmennus moukarikarnevaaleilla oli tuttuun tapaan huippuluokkaa, kuten myös tunnelma, järjestelyt ja tapahtuman yhteisöllisyys. Rikin ryhmää valmensivat ”Petäjäveden mafiakaksikoksi” nimetty Arno Laitinen ja Harri Santala.