Pohjola Seuracupin 1. osakilpailu järjestettiin Satakunnan yu-piirin osalta Kankaanpäässä 27.6.2023. Parkanon Urheilijoilta mukaan kisaan lähti kaikkiaan 4 juniori-ikäistä yleisurheilijaa. T11-sarjassa Anastasia Jahila kilpaili ParkU:lle 233 pistettä voittaen oman alkueränsä 60m juoksussa ajalla 9,95s. Juoksumatkan kokonaistuloksissa Anastasian aika riitti hienosti seitsemänteen sijaan. P11-sarjassa Verneri Viitanen voitti myös oman alkueränsä 60m juoksussa ajalla 10,15s. Juoksumatkan kokonaistuloksissa Verneri sijoittui hienosti sijalle seitsemän ja nappasi ParkU:lle 211p. Verneri kilpaili myös P11 pituudessa, jossa saavutti tuloksen 3,54m. Tällä tuloksella Verneri olisi sijoittunut pituuskisan kolmanneksi ja napannut ParkU:lle 198p, mutta kyseessä ei ollut Vernerin pistelaji. Seuracupin osakilpailussa kilpailijan on valittava vain yksi pistelaji ja kilpailtava muissa lajeissa kilpailun ulkopuolisena. P15-sarjassa Riki Honkanen nappasi ParkU:lle komeat 749p voittaen kuulakilpailun 14,46m kantaneella työnnöllään. Rikin pistesaalis oli koko osakilpailun toiseksi suurin yksittäisen urheilijan saavuttama pistemäärä. M17-sarjan kolmiloikassa kilpaillut 15-vuotias Kalle Kyösti hyppäsi hienon tuloksen 10,48m ollen kisassa kolmas ja napaten ParkU:lle hyvän pistesaaliin 481p.

Pohjola Seuracupin 2. osakilpailu järjestetään Sastamalassa 31.7.2023. Toivottavasti sinne saadaan ParkU:laisia suurempi joukko mukaan pistejahtiin!