Säät eivät suosineet ParkU:n kesäkauden viimeisiä tilastokelpoisia yleisurheilukisoja, mutta yleisurheilukansa on karaistua väkeä, joka ei kastumista pelkää. Sateen yltyessä tuntui koko touhu kuitenkin ajoittain lähinnä extremeurheilulta, kun vettä loikotti taivaan täydeltä ja pituushyppääjät vain urheasti leiskauttelivat hyppyjään. Kelistä huolimatta nähtävissä oli iloisia ilmeitä ja todella hienoja suorituksia!

P13-sarjassa kilpaileva Kiukaisten Kisailijoiden Rasmus Majuri teki pahimman kaatosateen aikana upean uuden ennätyksensä pituushypyssä  – vanha ennätys oli 4,86m, mutta Eloenkkojen jälkeen ennätys kirjataan lukemin 5,06m! Myös ParkU:n P15-sarjassa kilpaileva Riki Honkanen ylsi kesän toiseksi parhaaseen kuulatulokseensa 15,14m , vaikka kirittämässä ei ollut muita kuulakilpailijoita. Vertailuksi voi todeta, että tällä tuloksella olisi tämän kuun alussa irronnut P15-kuulasta SM-pronssia. Rikin lisäksi ParkU:laisista mukana kilpailemassa olivat Toivo Lielahti (60m juoksu 10,29s ja pituushyppy 3,25m) ja Anni Lielahti (60m juoksu 11,42m ja pituushyppy 3,09m). Eloenkkoja kannusti aitajuoksija Nooralotta Neziri, jonka kainaloihin Anni ja Toivo pääsivät!

Eloenkkojen tulokset löytyvät täältä.