Imatralla järjestettiin menneenä viikonloppuna 14-15-vuotiaiden yleisurheilun SM-kilpailut. Kilpailupaikkana oli Ukonniemen Urheilukeskuksen täysin uusittu kenttä, joka sijaitsi kauniilla, luonnonläheisellä paikalla.

ParkU:n P15-sarjassa kilpaileva Riki Honkanen osallistui tämän kesän SM-kisoissa moukariin ja kiekkoon. Lajivalinnat osoittautuivat ilmeisen onnistuneiksi, sillä SM-kisoista lähti Rikin mukana Parkanoon kaksi hopeamitalia 🥈🥈 Nyt Rikillä on SM-mitali kaikista rinkilajeista, sillä viime vuoden 14-15-vuotiaiden SM-kisoista Nurmijärven Klaukkalan kentältä Riki toi mukanaan Parkanoon hopeaa P14-moukarista ja pronssia P14-kuulasta.

Lauantaina 5.8.2023 kilpaillussa P15-moukarissa Riki heitti uuden ennätyksensä 63,35m. Palkintokuvassa ovat Rikin lisäksi kilpailun voittanut Nooa Merimaa (Vantaan Salamat) ja Aleksi Tanskanen (Joensuun Kataja). Nooan voittotulos moukarissa oli 65,27m ja Aleksin pronssitulos oli 54,64m.

Sama toistui sunnuntaina 6.8.2023 kilpaillussa P15-kiekossa, jossa Riki heitti uudeksi ennätyksekseen 56,91m. Palkintokuvassa ovat Rikin lisäksi kilpailun voittanut Hannez Sarin (Malax IF) ja Jesse Kaipiainen (Keski-Uudenmaan Yleisurheilu). Hannezin voittotulos kiekossa oli 59,91m ja Jessen pronssitulos 51,25m.

Riki lähti SM-kisoissa molempien valitsemiensa lajien kilpailuihin kauden tilastokakkosena. Kun viikonlopun SM-kilpailujen saldona on kaksi mitalia, kaksi uutta ennätystä ja oman tilastosijoituksen mukainen suorittaminen molemmissa lajeissa, ei voi olla muuta kuin todella tyytyväinen ja onnellinen!

Lämmin kiitos ties kuinka monennesta kaudesta jo, Timo Jalonen! Ja moukarin puolelta lämpimät kiitokset lähtevät ennen kaikkea Kati Ojaloolle, mutta myös monille muille Rikiä kuluneen kauden aikana valmentaneille henkilöille – Tuomas Seppäselle, Kalle Lehmusvuorelle, Juha Kauppiselle, Harri Santalalle, Arno Laitiselle, Arto Rinta-aholle ja Jarmo Kankaalle!

Ja tärkeät kiitokset lähtevät myös Rikin valmentautumista ja kilpailemista kauden aikana tukeneille monille tärkeille tahoille. Kiitos Parkanon Urheilijat huipputason tuesta Rikille. Kiitos Rikin pääsponsori Veikon Kone Parkano. Ja kiitos muut Rikin sponsorit – Fenno Steel Oy, Metsäparooni Oy, Pro Parkano, Parkanon Listatehdas, Conexpertos, LVI-Talo Kannosto Oy, Mainosparatiisi/Teippikauppa ja Parkanon Kuntoutuskulma/Kari Autiosalo. Kiitos Parkanon Säästöpankkisäätiö. Ilman teitä ja teidän tukeanne ei Riki olisi kyennyt valmentautumaan, leirittäytymään ja urheilemaan tällä tasolla. On upeaa, että paikkakunnalta löytyy nuoria junioriurheilijoita sponsoroimaan lähteviä tahoja. Kiitos, kiitos, kiitos!!

Imatran 14-15-vuotiaiden SM-kisojen kaikki tulokset löytyvät tämän linkin takaa.

Kuvat ovat Imatran Urheilijoiden kuvapankista #sm1415imatra #imatranurheilijat #kansallisihme