Parkanon Urheilijoita edustavan 14-vuotiaan Riki Honkasen kesän 2022 kilpailukausi on päättynyt. Kausi päättyi viime viikonloppuun, jolloin Riki kilpaili lauantaina Töysän Ennätysten murskajaisissa ja sunnuntaina Tampereella TU-38:n järjestämissä avoimissa mestaruusheitoissa. Lauantaina Riki kohensi moukariennätystään tulokseen 52,00m, joka on sentilleen 15-vuotiaiden poikien tulosraja alueelliseen nuorten maajoukkueleiritykseen. Sunnuntaina oli kiekkoennätyksen kohentamisen vuoro, kun kiekko lensi lukemiin 45,10m. Kesän kilpailukauden päättyessä Riki on ikäluokkansa kansallisissa kauden kärkituloksissa sekä moukarissa että kiekossa sijalla 2, ja kuulassa sijalla 3. Tähän on todella hienoa päättää kausi, ja kääntää katseet ensi kesän kisakautta valmistelevaan talven treeni- ja valmennuskauteen. ParkU onnittelee Rikiä tähän astisen urheilu-uran parhaimmasta kisakaudesta!