Toiminta

Tanssijosto on perustettu vuoden 2013 lopussa. Se on  jaosto Parkanon Urheilijoissa.  Alkuun lähdettiin pienellä  5 hengen porukalla. Tällä hetkellä jäseniä on jo yli 80 hlöä.

KEVÄÄN KURSSIT

Parkanon Urheilijoiden ry:n Tanssijaoston kevätkausi 2021 alkaa sunnuntaina 24.1.2021  ja paikkana Parkanon keskusta koulun liikuntasali (Koulukatu 14). Maaliskuun alusta siirrymme Käenkoskelle (Hiihtokeskuksentie 25)

Kurssille voit tulla parin kanssa tai ilman paria. Kursseilla vapaaehtoinen parinvaihto. Eritoten parinvaihtoon tulijoille suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Tervetuloa!

  • alkeiskurssi klo 14.00-15.15
  • alkeisjatkokurssi klo 15.30-16.45
  • jatkokurssi  17.00-18.15

Päivän alussa ja tasojen välillä on buffet avoinna, josta saa edullisesti kahvia/teetä ja kastettavaa. Vettä on aina maksutta tarjolla kurssien aikana.

Tanssijaosto järjestää tanssikursseja ensisijaisesti jäsenistölleen jäsenhintaan. Haluamme kuitenkin tarjota tämän jalon lajin harrastusmahdollisuuden myös ei-jäsenille kertamaksuhintaan, 10€/hlö/kurssitaso. Huom! Vain käteismaksu!

JÄSENEKSI TANSSIJAOSTOON PÄÄSET:

Klikkaa yläpalkista kohdasta  Liity jäseneksi niin saat yksityiskohtaisemmat tiedot.

 

KURSSIMAKSUT

Tullessasi kurssille maksat paikanpäällä kurssimaksun, joka jäsenille on:

  • Alkeet 75 min = 5 € / hlö /kerta
  • Alkeisjatko 75 min = 5 € / hlö / kerta
  • Jatko 75 min = 5 € / hlö /kerta

Ei-jäsenille maksu on 10€/hlö/kerta.

Parkanon Urheilijat ry kuuluu Suomen seuratanssiliittoon (SUSEL). Tanssijaoston jäsenenä saat rahanarvoisia etuja useilla tanssipaikoilla. Saat edut näyttämällä SUSEL –jäsenkorttisi.

Enemmän eduista: www.susel.fi/jäsenetupaikat