Jäsenmaksut 2021

Seuran jäsenmaksu on tänäkin vuonna 30€. Jäsenmaksunsa tanssijaostoon ajoissa maksaville myönnetään kalenterivuoden voimassa oleva Suomen seuratanssiliiton jäsenkortti, jolla saa jäsenetuja mm. tanssipaikoissa ja tanssitarvikeliikkeissä. Maksathan jäsenmaksusi 19.2.2021 mennessä.

Op Satapirkka FI87 5327 0540 2059 99

Sp Parkano FI11 4473 1040 0024 28

Huom! Kirjoita maksun viestiin tanssijaosto.

Tanssinopetuksen alkaminen viivästyy

Koronan torjumisen vuoksi yli 10 hengen kokoontumisia tulee suositusten perusteella edelleen välttää. Suositus on voimassa 8.2 saakka. Jos hyvin käy, tanssinopetus polkaistaan polkalla käyntiin 14.2. Ks. koko suunnitelma.

Harjoittelupaikkana on ainakin helmikuun loppuun saakka Keskustan koulun jumppasali (vanhalla ala-asteella), osoitteessa Koulukuja 14, Parkano.

MASKIN KÄYTTÖ PARKU:N TANSSIKURSSILLA

Pirkanmaan Sairaanhoitopiiri on antanut ohjeistuksen maskien käytöstä. Maakunnan alueella käytetään kasvomaskia muun muassa joukkoliikenteessä, kulttuuri- ja urheilutapahtumissa, esimerkiksi teatterit, konsertit, musiikkiesitykset ja jääkiekko-ottelut sekä muut tapahtumat, joissa ei voi pitää riittävää etäisyyttä. THL:n maskiohjeessa käyttöä suositellaan liikuntaan tai urheiluun sekä niiden seuraamiseen käytettävissä tiloissa (vähintään yleiset tilat ja pukeutumistilat).

Toivomme, että tanssikurssilaiset huomioivat toiminnassaan edellä mainitun suosituksen tanssisalilla liikuttaessa ja harjoitusten aikana. Varsinkin paria vaihtaville tanssijoille suositamme maskin käyttöä. Huomaa, että maskia ei tule käyttää, jos se vaikeuttaa kohtuuttomasti hengitystä tai on muita terveyteen liittyviä syitä, jotka estävät maskin käytön.

Paras tapa tanssiharjoitusten jatkumisen turvaamiseksi on edelleen, että tulemme vain täysin terveinä salille ja huolehdimme käsihygieniasta.

Olemme varanneet tanssisalille kertakäyttömaskeja sekä käsidesiä. Toivomme, että kurssilaiset huolehtivat joka tauolla käsihygieniasta sekä harkintansa mukaan vaihtavat kasvomaskin uuteen.

Pidetään yhdessä huolta itsestämme ja toisistamme!

Tanssijaoston toimintaa tukemassa vuonna 2019