Tanssijaosto tiedottaa!

ParkUn johtokunta on tänään päättänyt keskeyttää harrastustoiminnan, tämä koskee myös tanssijaoston loppuja tanssikursseja. Eli huomista Miska Haaviston salsakurssia ei pidetä, kuten ei myöskään 29.11. ohjelmistossa ollutta Matleena Hakolan cha chaata.

Kiitämme teitä kaikkia tänä vuonna olleita ja tämän hetken tiedon mukaan jatkamme tanssiharrastustamme su 10.1.2021 Pestissä, Parkanontie 45 (hotellia vastapäätä).

Tervetuloa ideoimaan kevättä

Johtokunta kokoontuu maanantaina 2.11 klo 18.00 Käenkosken saunalle suunnittelemaan kevättä. Tervetuloa ideoimaan muutkin kuin johtokuntalaiset.

MASKIN KÄYTTÖ PARKU:N TANSSIKURSSILLA

Pirkanmaan Sairaanhoitopiiri on antanut ohjeistuksen maskien käytöstä. Maakunnan alueella käytetään kasvomaskia muun muassa joukkoliikenteessä, kulttuuri- ja urheilutapahtumissa, esimerkiksi teatterit, konsertit, musiikkiesitykset ja jääkiekko-ottelut sekä muut tapahtumat, joissa ei voi pitää riittävää etäisyyttä. THL:n maskiohjeessa käyttöä suositellaan liikuntaan tai urheiluun sekä niiden seuraamiseen käytettävissä tiloissa (vähintään yleiset tilat ja pukeutumistilat).

Toivomme, että tanssikurssilaiset huomioivat toiminnassaan edellä mainitun suosituksen tanssisalilla liikuttaessa ja harjoitusten aikana. Varsinkin paria vaihtaville tanssijoille suositamme maskin käyttöä. Huomaa, että maskia ei tule käyttää, jos se vaikeuttaa kohtuuttomasti hengitystä tai on muita terveyteen liittyviä syitä, jotka estävät maskin käytön.

Paras tapa tanssiharjoitusten jatkumisen turvaamiseksi on edelleen, että tulemme vain täysin terveinä salille ja huolehdimme käsihygieniasta.

Olemme varanneet tanssisalille kertakäyttömaskeja sekä käsidesiä. Toivomme, että kurssilaiset huolehtivat joka tauolla käsihygieniasta sekä harkintansa mukaan vaihtavat kasvomaskin uuteen.

Pidetään yhdessä huolta itsestämme ja toisistamme!

Tanssikoulu Wanha Maestro Käenkoskella su 20.9

Kiinnostaako työskentely johtokunnassa?!

Tanssikurssit tarvitsevat tekijänsä. Tanssijaoston johtokunta on se työrukkanen, joka talkoilee kaikkien hyväksi. Johtokunta esim. hankkii kursseille ohjaajat, järjestää kahvitukset ja tiedotuksen ja hoitaa talouden.

Jos sinua kiinnostaa työskentely johtokunnassa, ilmoita halukkuutesi. Tarjolla on mm. mukava porukka, alennetut kurssimaksut ja ilmaiset kahvit. Itse voit pääättää toimikautesi pituuden.

Syyskauden tanssikurssit

Syyskausi alkaa sunnuntaina 6.9.2020 klo 14.00.

Syksyn aloituskerralle voivat uudet harrastajat tulla ilmaiseksi tutustumaan.

Seuran kursseista löytyy alkeita, alkeisjatkoa ja jatkoa sekä lajeja jokaiseen makuun.

Kurssit pidetään Käenkoskella (Hiihtokeskuksentie 35).

Jäseneksi tanssijaostoon pääset maksamalla Parkanon Urheilijat ry:lle jäsenmaksun. Katso tarkempaa tietoa maksuista kohdasta TOIMINTA.

Kurssille voit tulla oman parisi kanssa tai ilman paria. Kursseilla vapaaehtoinen parinvaihto.

Tule kurssille mukaan vain terveenä. Noudatetaan ohjeita turvaväleistä ja huolehditaan käsihygieniasta. Ota mukaan varmuudeksi on käsidesi. Maskin käyttö oman harkinnan mukaan.

Kahviosta voit ostaa kahvia / teetä  sekä pientä suolaista tai makeaa purtavaa.

Tervetuloa mukaan kaikki tanssiharrastuksesta kiinnostuneet!

Tiedotus kevään tilanteesta

Tanssijaoston johtokunta on päättänyt perua koko kevätkauden tanssiharjoitukset koronatilanteen vuoksi. Pysytään terveinä ja pidetään mieli virkeänä.

Tiedotetta

Tanssijaoston johtokunta on päättänyt perua tanssiharjoitukset koronatilanteen vuoksi pääsiäiseen saakka. Jatkosta tiedotetaan myöhemmin. Nyt kotona matot rullalle , musiikki soimaan ja tanssimaan.  Aina on hyvä päivä tanssia. Pysytään terveenä ja pidetään mieli virkeänä.

Tärkeä tiedote!

Tanssijaoston johtokunta on päättänyt keskeyttää tanssitreenit alkaen sunnuntaista 15.3 toistaiseksi koronatilanteen vuoksi. Johtokunta seuraa viranomaisten suosituksia ja tiedottaa jatkosta myöhemmin. Pidetään itsemme ja läheisemme terveenä.

West Coast Swing, ensimmäistä kertaa Parkanossa

Sunnuntaina 8.3 tanssitaan West Coast Swingiä. Tätä lajia ei ole aikaisemmin ollut. Tasoista jatko jää pois ja tilalle tulee toinen kurssi alkeisjatkoa.

Ohjaajana Rake Salo

alkeet klo 14-15.15
alkeisjatko klo 15.30-16.45
alkeisjatko 17-18.15.

Kurssipaikkana Pesti, os. Parkanontie 45, Parkano.

Kurssimaksut: Parkanon Urheilijoiden jäsenille 5,-/taso.  Ei-jäsenille 10,-/taso.  ParkUn alle 20-vuotiaat jäsenet ilmaiseksi.

Tervetuloa!

Mitä on west coast swing?

West coast swingille ei ole suomalaista vastinetta. Joissain on käytetty lyhennystä ”Westie”.

West coast swing on paritanssia ja se perustuu vientiin ja seuraamiseen. Siinä perusaskel on rullaava  ja parin välisessä liikkeessä näkyy hyvin kuminauhamainen elastisuus. Musiikintulkinnalla on iso rooli ja viejän lisäksi myös seuraaja voi vaikuttaa paljon tanssin kulkuun.

Linkissä suomalaisia tanssijoita  Tampereen kisoissa, jotka tanssivat west coast swingiä.

Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=ajUhH7QgSm0&t=55s