Jäsenmaksut 2024

Seuran jäsenmaksu on

  • 15-v. ja alle  20 €
  • yli 15-v. 35 €
  • ainaisjäsen  200 €

Kun olet maksanut jäsenmaksun, olet jäsen kaikissa jaostoissa.
Jäsenmaksu on kuluvan vuoden maksu (2024). Tanssijaoston tapahtumia keväällä (aloitukset viimeistään maaliskuulla) ja syksyllä (aloitus viimeistään elokuussa).

Tilinumerot
OP Satapirkka FI87 5327 0540 2059 99
Sp Parkano FI11 4473 1040 0024 28

Huom! Kirjoita maksun viestiin tanssijaosto. Silloin tiedämme, että olet ensisijaisesti Tanssijaoston jäsen. Ensimmäisellä kurssikerralla ota mukaasi kuitti maksetusta jäsenmaksusta.

AJANKOHTAISTA

KÄENKOSKELLA TANSSITAAN KESÄLLÄ 2024

Tanssit torstai-iltaisin 6.6. alkaen elokuun puoleen väliin asti. Poikkeuksena 13.6. Katso tarkemmat tiedot Tanssi.net-sivustolta.

Lämpimästi tervetuloa tanssimaan!

 

 

 

Ohjeet ryhmäharrastustoimintaan

Ajantasaiset ohjeet löydät

Pirkanmaan ohjeistus kokonaisuudessaan löytyy tästä .
Parkanon oma ohjeistus löytyy tästä.

Rokotusten ottamista suositellaan edelleen vahvasti. Vapaita aikoja on runsaasti heti keskiviikolle: https://kolmostienterveys.mediatri.fi/

Toiminnan tulee olla terveysturvallista tartuntatautilain 58c -kohdan mukaisesti, katso Mitkä ovat tartuntatautilaissa säädetyt hygieniavaatimukset.

Paras tapa tanssiharjoitusten jatkumisen turvaamiseksi on edelleen, että tulemme vain täysin terveinä salille ja huolehdimme käsihygieniasta.

Olemme varanneet tanssisalille kertakäyttömaskeja sekä käsidesiä. Toivomme, että kurssilaiset huolehtivat joka tauolla käsihygieniasta.

Pidetään yhdessä huolta itsestämme ja toisistamme!