JunnuCup IV 23.3.2019

Satakunnan Junior-/seuracup 4/4, Lähitapiola HS-cup 5/5

Käenkosken Hiihtokeskus, Parkanon Urheilijat

Hiihtokeskuksentie, 39700 Parkano

 

OnLine lähtölistan ja tulosten osoite

 

https://urly.fi/1amn

KILPAILUOHJE JUNNUCUP 23.3.2019 PARKANO

 

Kilpailupaikanosoite hiihtokeskuksentie Parkano

Kilpailun TD Heikki Haunia

 

Vastuu

Kilpailija hiihtää omalla vastuullaan. Kilpailija on itse vastuussa oikean latureitin hiihdosta. Reiteillä on opasteet ja risteyksissä latuvalvojat. Reittikartat ovat nähtävillä kisa-alueella ja nettisivuilla www.parkanonurheiljat.fi/hiihto

 

Lähtö

Lähtö tapahtuu ajanottokopin pohjoispuolelta. Kulku lähtöön ainoastaan tienkautta opasteiden mukaan. Kilpailijan tulee olla lähtöpaikalla hyvissä ajoin ennen lähtöä. Kilpailija on itse vastuussa siitä, että on lähtöviivalla lähdön tapahtuessa.

 

Reitit

0,5-2 km yhdellä lenkillä, 4 km hiihdetään kahtena kahden kilometrin lenkkinä ja 6 km kahtena kolmen kilometrin lenkkinä.

 

Lähetys ja ajanotto

Lähetys tapahtuu lähettäjän toimesta olkapäähän koskettamalla. Ajanottokello on hiihtäjän nähtävillä lähdössä. Ajanotto tapahtuu sekunnin tarkkuudella.

 

Maaliintulo

Maaliin tullaan ajanottokopin eteläpuolelle ja sen läheisyydessä on mehutarjoilu. Maalialueelta poistutaan samaa tietä pitkin, mistä maalialueelle tullaan.

 

Suksien testaus ja lämmittely

Suksien testaus ja lämmittely on mahdollista kisaladuilla puolituntia ennen lähtöä. Ladut suljetaan puolituntia ennen lähtöä ja niissä hiihtävät kilpailujen aikana ainoastaan kilpailijat. Sulkemisen jälkeen lämmittely on mahdollista Rajalahdentien eteläpuolella olevalla lämmittelylenkillä (n. 300m).

 

 

Kilpailunumerot

Kilpailunumerot noudetaan ennen kilpailua kisakansliasta, joka toimii saunarakennuksessa. Kadonneista numerolapuista peritään 50€.

 

Ilmoitustaulu

Pysäköintialueen reunassa on ilmoitustaulu, jossa on latukartat ja lähtöluettelot.

Tulokset tulevat tänne, kun sarjan tulokset ovat valmistuneet. Tulokset reaaliajassa  https://urly.fi/1amn

 

Pukuhuoneet ja peseytyminen

Pukuhuoneet ja peseytymistilat ovat saunarakennuksen yhteydessä. Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet ja suihkut. WC-tilat löytyvät saunarakennuksesta ja käenkoskikeskuksesta.

 

Kahvio

Kahvio toimii lähtö ja maalialueen läheisyydessä olevassa teltassa. Tarjolla kahvia, teetä, limsaa, leivonnaisia, makkaraa ja makeisia.

 

Palkintojenjako

Palkintojenjako käenkoskikeskuksessa puolituntia viimeisen maaliintulonjälkeen.

 

Joukkueenjohtajien kokous

Joukkueenjohtajien kokous saunarakennuksen yläkerrassa klo 10.15

 

Ensiapupiste kahvion läheisyydessä

 

Tervetuloa reiluihin ja reippaisiin kisoihin Käenkosken kankaille!