Hei !

Tanssijaoston fuskukurssi pidetään Käenkoskella su 28.6.2020 klo 14-17.30, ohjaajana Rake Salo. Max. osallistujamäärä 24 paria, joten ilmoittauduthan kurssille pj Liisa Leinosen nroon 0445025770 ilmoittaen nimesi ja tuletko oman parin kanssa, vai oletko viejä vai seuraaja.

Kurssilla ei parin vaihtoa, eikä paikan päällä ole kahviota, joten omat eväät ja juomat mukaan. Tanssilaji on paikallaan tanssittava, joten turvavälit säilyvät. Kurssihinta on 15 euroa jäseniltä, ei-jäseniltä 30e. Varaathan tasarahan! Kurssi etenee osallistujien taitotason mukaan, fuskun perusaskel tulisi hallita.

Tervetuloa mukaan, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kun saat paluuviestinä ”OK”, on sinulle varattu paikka kurssilta, ja mikäli tulosi peruuntuu, pyydämme perumaan sen mahdollisimman pian viestittämällä samaan numeroon.

Jäsenistön palautteesta riippuen voimme järjestää kesän aikana muitakin kursseja, terveisin tanssijaosto